Total

Triathlon Wedstrijd Plan

De #wedstrijdspecifieke fase is bedoeld om zowel mentaal als fysiek klaar te zijn voor de wedstrijd(en) die voor je liggen. Het plan gaat er vanuit dat je al veel conditie en kracht hebt opgebouwd, bijvoorbeeld met het Total Athlete Basis of Voorbereiding Plan.

 49,00 129,00

Triathlon Wedstrijd Plan

SKU N/A Category Tags ,

Beschrijving

Kan je fanatiek zijn in je sport én in je werk, sociale leven? Bij Total Athlete geloven wij van wel! Een duidelijk en uitvoerbaar trainingschema afgestemd op jouw doelen gaan daarbij helpen.

TRAININGSPLAN

 

De #wedstrijdspecifieke fase is bedoeld om zowel mentaal als fysiek klaar te zijn voor de wedstrijd(en) die voor je liggen. Het plan gaat er vanuit dat je al veel conditie en kracht hebt opgebouwd, bijvoorbeeld met het Total Athlete Basis of Build Plan.

 

Hieronder kan je lezen voor wie het schema geschikt is. Kies het aantal uren per week en hoeveel weken (8, 12 of 16 weken) je het schema wilt hebben.

Na aanschaf van het schema wordt het schema naar je opgestuurd en kan je meteen beginnen met trainen.

 

AANDACHTSPUNTEN

 

Door dit programma sta jij FIT en FRIS aan de start van jouw wedstrijd

 

Subdoelen

 

  • Doorbouwen naar wedstrijdfocus – De bedoeling is om al het werk dat je in de voorgaande fasen hebt opgebouwd, te vertalen naar de wedstrijdtempo’s.
  • Weerbaar blijven – Je zult niet veel sterker worden en meer spiermassa hoeven te ontwikkelen. Maar je focus zal nu zijn om sterk te blijven, voldoende weerstand aan te kunnen tijdens de training. 
  • Eet en drink genoeg – Tijdens je trainingen kan je je favoriete gels en isotone dranken uitproberen. Hierdoor krijg je vertrouwen in de wedstrijd.
  • Simuleer en ervaar – Wees er klaar voor om de intensiteit, ervaringen en sensaties te ervaren die je zult hebben tijdens wedstrijddagen.

 

REVIEWS

 

Heldere trainingsdoelen, met een duidelijke omschrijving wat je moest doen. Prettig dat de workouts geüpload werden naar mijn Garmin horloge. Bij vragen werd er snel gereageerd.~ Sijtse Schaafsma 

 

Ik ben in 9 maanden tijd, zonder al teveel ervaring in de triathlon sport, klaar gestoomd voor een full distance triathlon. Ik kan Total Athlete zeker aanbevelen ~ Jeroen Elsinga

 

Ik ben vorig jaar bij Jouke begonnen tijdens een borstcrawlcursus en sindsdien gebleven voor hardloop training schema’s. Jouke is gedreven en betrokken en zal je uitstekend begeleiden om nieuwe hoogtes in je sporten te bereiken! ~ Nick Berndt

 

PERSONAL TRAINING & COACHING

 

Ik bied naast deze trainingsschema’s nog meer aan. Bekijk www.total-athlete.nl voor alle opties.

 

Persoonlijke coaching

 

Persoonlijk trainingsplan

 

Zwemtrainingen

 

Podcasts

 

Trainingtips

 

CONTACT

 

Wil je graag persoonlijk gecoacht worden? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op.

TRAININGPEAKS

Bij Total Athlete maken we gebruik van TrainingPeaks. Elke training is zo gebouwd dat je het kan bekijken in de TrainingPeaks desktop app, iOs app, en Android App.

Na aanschaf kan je je trainingschema toevoegen aan je agenda. In de app houd je je voortgang bij en kan je aangeven hoe de training voelde en hoe zwaar de training voor je was.

 

Voordelen van TrainingPeaks;

 • Met dit plan krijg je een gratis Basic TrainingPeaks Account.
 • Bekijk je trainingen overal met de TrainingPeaks app op je mobiel of via je computer
 • Houd je voortgang bij met alle data die je verzameld en gedetailleerde grafieken
 • Plan je wedstrijd met de agenda
 • Houd je gewicht, slaap, trainingsuren, vermoeidheid en stresslevel bij
 • Synchroniseer dagelijks jouw trainingen met o.a. Garmin, Wahoo, Zwift en/of MyFitnessPal

Extra informatie

Triatlon

Halve Triatlon (70.3), Hele Triatlon (Ironman)

Aantal uren per week

3-5 uur, 6 – 9 uur, 8+

Duur trainingplan

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Triathlon Wedstrijd Plan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *