Total

Triathlon Build Plan

Het #BUILDPROGRAMMA is bedoeld om jou voor te bereiden op het komende seizoen. We focussen ons op techniek, conditie, spier-uithoudingsvermogen, stabiliteit en kracht.

 19,00 99,00

Triathlon Build Plan

SKU N/A Category Tags ,

Beschrijving

Kan je fanatiek zijn in je sport én in je werk, sociale leven? Bij Total Athlete geloven wij van wel! Een duidelijk en uitvoerbaar trainingschema afgestemd op jouw doelen gaan daarbij helpen.

TRAININGSPLAN

 

Het #BUILDPLAN is bedoeld om jou voor te bereiden op het komende seizoen. We focussen ons op techniek, conditie, spier-uithoudingsvermogen, stabiliteit en kracht.

Het schema is te gebruiken voorafgaand aan je wedstrijdfase. Je kan het gebruiken voor een hele triatlon, halve triatlon en de kwart/olympische afstand.

Kies het aantal uren per week en hoeveel weken (8, 12 of 16 weken) je het schema wilt hebben.

Na aanschaf van het schema wordt het schema naar je opgestuurd en kan je meteen beginnen met trainen.

VOORBEELDWEEK

OVERZICHT

Een Totaal Atleet kan slim omgaan met zijn tijd en weet ook wanneer er even een stapje terug gedaan moet worden. Dit schema helpt daar enorm bij! De week is zo ingedeeld dat je minimaal één keer zwemt, fietst en loopt. Afhankelijk van jouw aangeschafte schema, en hoeveel uren je wilt trainen, wordt dit uitgebreid.

Keyworkouts

De key-workouts zijn de niet te missen en meest belangrijke trainingen van de week. Het zijn zwaardere sessies, waarbij je goed gefocust moet zijn

Supporting sessions

Het is niet altijd haalbaar om alle trainingen te volgen, de supporting sessions zijn ondersteunend. Als je een keer moet kiezen een training over te slaan, kan je deze kiezen.

AANDACHTSPUNTEN

 

  • Focus op techniek – De trainingen nemen toe in duur en intensiteit. Maar je blijft gefocust op een goede uitvoering van de techniek.

 

  • Goede gewoonten – Blijf bij de goede gewoonten die je hebt afgesproken. Hoe zit het met jouw eten en drinken? Pak je voldoende rust en slaap?

 

  • Weerbaarheid – Veel van de kracht en weerstandtrainingen zal worden uitbetaald in deze fase. Blijf geloven in het uitvoeren van de lage RPM’s op de fiets en het heuvelwerk voor het lopen.

 

  • Heb plezier – Houd plezier in je trainingen. Je hoeft nog niet volledig wedstrijd klaar te zijn.

 

 • Zwemfit – Een triatleet doet aan zwemmen-fietsen-hardlopen. Dus het is een goed idee om veel zwemtrainingen te doen in dit deel van het seizoen.

REVIEWS

 

Heldere trainingsdoelen, met een duidelijke omschrijving wat je moest doen. Prettig dat de workouts geüpload werden naar mijn Garmin horloge. Bij vragen werd er snel gereageerd.~ Sijtse Schaafsma 

 

Ik ben in 9 maanden tijd, zonder al teveel ervaring in de triathlon sport, klaar gestoomd voor een full distance triathlon. Ik kan Total Athlete zeker aanbevelen ~ Jeroen Elsinga

 

Ik ben vorig jaar bij Jouke begonnen tijdens een borstcrawlcursus en sindsdien gebleven voor hardloop training schema’s. Jouke is gedreven en betrokken en zal je uitstekend begeleiden om nieuwe hoogtes in je sporten te bereiken! ~ Nick Berndt

 

PERSONAL TRAINING & COACHING

 

Ik bied naast deze trainingsschema’s nog meer aan. Bekijk www.total-athlete.nl voor alle opties.

 

Persoonlijke coaching

 

Persoonlijk trainingsplan

 

Zwemtrainingen

 

Podcasts

 

Trainingtips

 

CONTACT

 

Wil je graag persoonlijk gecoacht worden? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op.

TRAININGPEAKS

Bij Total Athlete maken we gebruik van TrainingPeaks. Elke training is zo gebouwd dat je het kan bekijken in de TrainingPeaks desktop app, iOs app, en Android App.

Na aanschaf kan je je trainingschema toevoegen aan je agenda. In de app houd je je voortgang bij en kan je aangeven hoe de training voelde en hoe zwaar de training voor je was.

 

Voordelen van TrainingPeaks;

 • Met dit plan krijg je een gratis Basic TrainingPeaks Account.
 • Bekijk je trainingen overal met de TrainingPeaks app op je mobiel of via je computer
 • Houd je voortgang bij met alle data die je verzameld en gedetailleerde grafieken
 • Plan je wedstrijd met de agenda
 • Houd je gewicht, slaap, trainingsuren, vermoeidheid en stresslevel bij
 • Synchroniseer dagelijks jouw trainingen met o.a. Garmin, Wahoo, Zwift en/of MyFitnessPal

Extra informatie

Sport

Triathlon subtype

, ,

Sport ervaring

,

Uren trainen per week

, ,

Duur trainingplan

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Triathlon Build Plan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *