Total

Personal Training Plan

Wil jij graag een trainingschema agestemd op jouw persoonlijke situatie? Kies dan voor het persoonlijk trainingsplan. Samen gaan we zitten en maak ik op basis van jouw wensen een passend trainingsplan.

 139,00

Personal Training Plan

Category

Beschrijving

Kan je fanatiek in je sport zijn én in je werk, gezin en dagelijkse leven? Een persoonlijk trainingschema afgestemd op jouw leven en jouw doelen gaan daarbij helpen. We bespreken al jouw wensen, je doelen en je huidige weekritme. Op basis daarvan maak ik jouw Personal Trainingplan.

Let op: het programma is in principe voor maximaal 12 weken en gaat uit van maximaal 5 trainingen per week. Wil je meer, dan is dit in overleg natuurlijk altijd bespreekbaar!

Een beetje structuur is best heel fijn, het geeft je een duidelijke dag- en weekindeling. Met mijn programma hoef je niet elke keer na te denken wat je moet doen om fit te blijven. De afwisseling tussen de trainingen zijn heerlijk.

Wat vind je in dit programma?

Hardloop training

Voor de beginner en gevorderde loper voldoende uitdaging en variatie. Want er is voldoende ruimte voor differentiatie. Ook wel aanpassen aan je eigen niveau genoemd. Je kan kiezen voor een hardloopschema voor meerdere weken.

Fiets training

Niets is lekkerder dan in de buitenlucht een rondje fietsen. Wil je wat meer structuur in je dagelijkse rondje, dan kan je deze workout volgen. Heb je een smart fietstrainer? Dan kan je deze training zelfs binnen doen!

Zwem training

Gewoon zoveel mogelijk baantjes zwemmen? Ja, dat kan. Maar beter is om wat variatie aan te brengen. Aandacht voor techniek, kracht en uithoudingsvermogen. De trainingen maken het leuk en uitdagend.

Kracht & Core

Een totaal atleet is ook bezig met krachttraining, stretchoefeningen en core oefeningen. De spieren rondom je buik en rug. En de andere spieren die ondersteunend zijn voor de juiste uitvoering van de bewegingen. Elke week een kort circuit dat je thuis, zonder of met gewichten, kan uitvoeren! Het kan worden toegevoegd.

Compatible met Garmin, Zwift etc

Je kan de trainingen heel gemakkelijk synchroniseren met jouw sporthorloge en fietscomputer. Heb je dat niet? Geen paniek: via de app van TrainingPeaks staan de workouts duidelijk en overzichtelijk in je agenda. Je kan namelijk ook de koppeling maken met je digitale agenda. Zo mis je geen workout en weet je aan het begin van de week al wat je moet doen.

Programma om fit te blijven

Met het Total Athlete schema heb je toegang tot een mooi programma waarin je FIT en STERK blijft en wordt! Niet slechts om je voor te bereiden op een wedstrijd, maar vooral om plezier in het sporten en bewegen te hebben.

Welke trainingen moet je precies doen om sneller te worden? Veel atleten kennen maar één stand: hard. Met het volgen van het trainingsprogramma, train je op de juiste intensiteit. Houd je rekening met de verschillende fasen in een seizoen. En verschijn je FIT en FRIS aan de starts van jouw wedstrijd of challenge.

Volg alles in de app

In de TrainingPeaks app staan al je trainingen overzichtelijk geordend en lees je per training hoe je de training moet uitvoeren

  1. Flexibile trainingen verdeeld over de week
  2. Geïntegreerde kracht en core oefeningen
  3. Contact met andere atleten in de community
  4. Trainingen in zones: hartslag, power of pace
  5. Simpele connectie met Garmin, Zwift etc.
  6. Voortgang bijhouden in TrainingPeaks app

Extra informatie

Sport

, , , ,

Duur trainingplan

, ,

Sport ervaring

, ,

Uren trainen per week

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Personal Training Plan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *