Total

Membership

Een beetje structuur is best heel fijn, het geeft je een duidelijke dag- en weekindeling. Met mijn programma hoef je niet elke keer na te denken wat je moet doen om fit te blijven. De afwisseling tussen fietsen, lopen en zwemmen is heerlijk.

 12,10

Membership

Beschrijving

Een beetje structuur is best heel fijn, het geeft je een duidelijke dag- en weekindeling. Met mijn programma hoef je niet elke keer na te denken wat je moet doen om fit te blijven.

De afwisseling tussen fietsen, lopen en zwemmen is heerlijk. En als je de tijd hiervoor kan vinden, doe je dit allemaal! Wil jij liever alleen hardlopen en de kracht&core workouts doen? Dan ga je daarvoor.

Wees slim en ga nu doelgericht te werk. Door te sporten en bewegen blijf je niet alleen gezond, maar ben je ook minder vatbaar voor negatieve gedachten.

Wat vind je in dit programma?

Hardloop training

Voor de beginner en gevorderde loper voldoende uitdaging en variatie. Want er is voldoende ruimte voor differentiatie. Ook wel aanpassen aan je eigen niveau genoemd

Fiets training

Niets is lekkerder dan in de buitenlucht een rondje fietsen. Wil je wat meer structuur in je dagelijkse rondje, dan kan je deze workout volgen. Heb je een smart fietstrainer? Dan kan je deze training zelfs binnen doen!

Zwem training

Gewoon zoveel mogelijk baantjes zwemmen? Ja, dat kan. Maar beter is om wat variatie aan te brengen. Aandacht voor techniek, kracht en uithoudingsvermogen. De trainingen maken het leuk en uitdagend.

Kracht & Core

Een totaal atleet is ook bezig met krachttraining, stretchoefeningen en core oefeningen. De spieren rondom je buik en rug. En de andere spieren die ondersteunend zijn voor de juiste uitvoering van de bewegingen. Elke week een kort circuit dat je thuis, zonder of met gewichten, kan uitvoeren!

Compatible met Garmin, Zwift etc

Je kan de trainingen heel gemakkelijk synchroniseren met jouw sporthorloge en fietscompiter. Heb je dat niet? Geen paniek: via de app van TrainingPeaks staan de workouts duidelijk en overzichtelijk in je agenda. Je kan namelijk ook de koppeling maken met je digitale agenda. Zo mis je geen workout en weet je aan het begin van de week al wat je moet doen.

Programma om fit te blijven

Met het Total Athlete Membershop heb je toegang tot een mooi programma waarin je FIT en STERK blijft en wordt! Niet slechts om je voor te bereiden op een wedstrijd, maar vooral om plezier in het sporten en bewegen te hebben.

Welke trainingen moet je precies doen om sneller te worden? Veel atleten kennen maar één stand: hard. Met het volgen van het trainingsprogramma, train je op de juiste intensiteit. Houd je rekening met de verschillende fasen in een seizoen. En verschijn je FIT en FRIS aan de starts van jouw wedstrijd of challenge.

Word onderdeel van de club!

Meld je vandaag aan en je ontvangt binnen 24 uur je eerste trainingen.

 • Total Athlete Training Program
 • Workouts in Training Peak app
 • 10% korting op trainingen
 • Total Athlete Community

Voor de atleet met ambitie

Verschillende doelen, maar toch een zelfde mindset. Trainen om beter te worden. Met het Total Athlete Membership kan je individueel trainen, maar toch samen, omdat je dezelfde trainingen volgt.

Ook als je niet traint voor een wedstrijd volg je een mooi basisplan voor al jouw trainingen. Bovendien kan je contact zoeken met andere atleten via ons online community platform.

De basisprincipes

In de TrainingPeaks app staan al je trainingen overzichtelijk geordend en lees je per training hoe je de training moet uitvoeren

 1. Flexibile trainingen verdeeld over de week
 2. Geïntegreerde kracht en core oefeningen
 3. Contact met andere atleten in de community
 4. Trainingen in zones: hartslag, power of pace
 5. Simpele connectie met Garmin, Zwift etc.
 6. Voortgang bijhouden in TrainingPeaks app

1 beoordeling voor Membership

 1. Jouke Janze

  “Heldere trainingsdoelen, met een duidelijke omschrijving wat je moest doen. Prettig dat de workouts geüpload werden naar mijn Garmin horloge. Bij vragen werd er snel gereageerd.”

  Sijtse Schaafsma

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *