Total

Duo Zwemtraining

Wil jij beter en sneller leren zwemmen? Volg dan de personal zwemtraining bij mij. Je krijgt veel individuele aandacht, technische aanwijzingen, drills om je slag te verbeteren. Video-analyse van je slag behoort ook tot de mogelijkheden.

 60,00 270,00

Duo Zwemtraining

SKU N/A Category Tag

Beschrijving

Wil jij beter en sneller leren zwemmen? Volg dan de duo zwemtraining bij mij. Samen krijgen jullie veel individuele aandacht, technische aanwijzingen, drills om je slag te verbeteren. Video-analyse van je slag behoort ook tot de mogelijkheden.

Foutcorrecties

Je hebt niet altijd door welke fouten je kan verbeteren. Door jouw slag te filmen krijg je direct feedback waar de winst te boeken is. Door met de juiste drills te werken aan je fouten, leer je efficienter door het water gaan.

Zwemanalyse

Een video-analyse behoort tot de mogelijkheden. Volg je eigen zwemanalyse bij Total Athlete. Ik maak een video van jouw slag. Boven en onder water. Op basis daarvan krijg je in deze training de beste aanwijzingen om beter te gaan zwemmen. Video’s krijg je na afloop via een gedeelde link, zodat je jezelf ook na afloop nog vaak kan terugzien

Gevoel voor het water

Veel zwem oefeningen in een groepstraining zijn algemeen. Ze gaan niet in op jouw persoonlijke situatie. En weet jij altijd waarom je welke drill doet? In de persoonlijke trainingen krijg je een duidelijke uitleg welke drill we toepassen en waarom. We maken het passend voor jouw situatie.

Bilateraal ademhalen

Oftewel: ademhalen aan beide kanten, om de drie, vijf of zelfs zeven slagen. Daar kunnen veel zwemmers al tijdswinst pakken. Bij meer leer je meteen om beide kanten te ademen, en te ‘spelen’ met het uitademen onder water. Door het ademhalen onder controle te krijgen, krijg je meer rust in je slag en raak je minder snel uitgeput.

Ligging of ritme

Een veel voorkomend probleem bij zwemmers is een verkeerde ligging in het water. Vaak wordt er gewerkt aan een goede “streamlined position” in het water. Een andere manier om aan je ligging te werken, is bezig gaan met je slagritme. Ziet het als je pasfrequentie bij het lopen, of je cadans bij het fietsen. Een goed ritme, zal je leren efficiënt en sneller door het water te gaan, waardoor er automatisch ook een betere ligging ontstaan.

Extra informatie

Sport

Lengte lessenreeks

1 les, 5 lessen

Sport ervaring

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Duo Zwemtraining” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *