Beginners en gevorderden

waarom meedoen?

sneller en beter leren zwemmen

Leer nu de basis van de borstcrawl: ademhaling, ligging, beenslag en armslag. Je hebt geen ervaring nodig, ieder instapniveau is welkom. Heb je al een beetje ervaring, kies dan voor de borstcrawl voor gevorderden. Jouke Janze is een ervaren trainer en zal het niveau aanpassen.

meet the trainer

Met veel ervaring in de zwemsport

Jouke Janze

Trainer & Coach

What you will get

Vijf inspirerende lessen om beter en sneller door het water te gaan. Een kleine groep anderen, waarmee je op een plezierige en leuke manier leert hoe je nog beter kan leren zwemmen. Op een toplocatie in Groningen. Met na afloop de mogelijkheid gebruik te maken van de welness!

6 april
13 april
20 april
4 mei
25 mei

Voorbeeld oefening

benodigdheden

Om de oefeningen goed uit voeren zijn er extra hulpmiddelen. Ik beveel sterk aan deze aan te schaffen. Hierdoor kan je je focussen op één aspect van de borstcrawl. Winkels waar je wat aan kunt schaffen zijn o.a. de Decathlon of Active Swimwear in Eelde.

strak zittende zwemkleding

zwem
brilletje

pull
buoy

zoomers
(soort flippers)

eventueel:
kickboard

EVENTUEEL:
snorkel

plaza
sportiva

euroborg

De cursus wordt gegeven in het zwembad van Plazasportiva. Plazasportiva is goed bereikbaar met de trein, fiets en de auto. Na afloop kan er gratis gebruik gemaakt worden van de welness.

gezellig samen beter worden

Investeer nu in je zwemslag en ga met plezier sneller door het water. In een kleine groep, vijf avonden plezier! Nodig vooral een vriend(in) uit om mee te gaan.

€97

over total athlete

Wil je een druk leven combineren met sportieve ambities? Ik help je graag! Total Athlete helpt sporters op ieder niveau het beste uit sport en het leven te halen. Door middel van training, coaching en inspiratie.

© Total Athlete 2023